Tuesday, July 28, 2015

Interview yang Sempoi

Assalamualaikum wbt,

After a loooong sleep.

Taraa im back. it takes time to figure it out yourself, who are you? what do you want actually? are you satisfied with your life. or it is enough for you to have what you have now.

Its feel hard to plan and sometime you just follow the flow.

Today, actually nak bercerita tentang interview. sejak dua menjak bercuti lepas hantar thesis i jadi makin down to earth, mungkin pengaruh rakan sebaya.. haha ! tak ada lah. stay dekat rumah jadi lagi kecik i mean kecik bukan fizikal, pemalu dia,. teruk baq ang, sampai nak jumpa orang depan rumah pun jadi malu habis. (crying.. sob sob)

Dengan memulakan langkah kanan, i cuba apply sebagai pembantu butik. hopefully dipermudahkan best nya minat yang dulu-dulu berputik kembali,. Actually belajar degree sebab nak gain ilmu nak cedok dalam business.. tapi lari pulak asik berangan je itu yang tak score haha !

ada dua butik, the first is MADRE ada di Bangi Sentral, second SIDRA dekat Seri Bangi. both of interview is enjoyable, sangat santai and sempat ioll cuci-cuci mata yang bersinar-sinar ni.

Moga dipermudahkan, AMIN



Lots of love. wanizati :)

No comments: