Saturday, March 21, 2015

Semangat intern

Internship
perkara yang paling ditunggu-tunggu especially untuk pelajar yang sudah final year, semangat lain macam (kerja dalam masa yang sama buat thesis)

start 5/3/2015
kenapa start lambat? orang lain dah start 2/3/2015 siap cerita pengalaman hari pertama jejak tempat praktikal. lawak ada kesian pun ada, nak buat macam mana 1st day, tak semua perfect kan.
wani start lambat sebab result. why ? otak dah berkarat yela as expected sangkut subjek bukan satu tapi dua. so, tang tum tang tum setel dah jawab 2 paper yang agak kritikal dan masih menunggu result pada 26hb ni nanti.

sekarang praktikal di Penerbitan Pelangi Sdn Bhd , first student yang intern untuk department tu. Alhamdulillah semua baik-baik. wani je kot yang neves lebih lalalala.



Lots of love. wanizati :)

No comments: