Friday, September 6, 2013

Lumos - Aplikasi Jadual Uitm part 2

Assalamualaikum :)

sudah register kelas ? jadual ? macam mana ? puas hati ? ade kelas yang bertindih ?
jangan serabut habiskan masa berjam-jam belek jadual dan subjek , yang ini adalah link yang terbaru untuk aplikasi jadual uitm .
Klik --> LUMOS 

hanya klik downloadRun semua dah tersedia tapi sebelum itu kenalah fahamkan dulu apa yang perlu buat bukan ?
ada dua jenis jadual, rasmi dengan tak rasmi eh manual dengan automatik.

Automatik


Manual


so korang boleh lah adjust, dan sentiasa update di facebook mereka cyber x untuk application yang latest , sebarang pertanyaan boleh direct dengan mereka je, senang kan ?

p/s: thank you Cyber X  for this awesome application. 
taken from How To Use Lumos .


Lots of love. wanizati :)

No comments: